De UBT 3000 is het nieuwste type elektronische toerenteller uit de UBT serie van TEN voorzien van een klopsensor en "via het oude principe als gebruikt wordt in de UBT 1000" een rimpelspanningsensor in één compact apparaat. Het laatste kan veelal niet meer gebruikt worden bij de meeste moderne diesel voertuigen.
 
Standaard uitgevoerd met:
- LCD display
- 2 robuuste membraamtoetsen
- Motorvibratie sensor
- Accuklemmen en 12 volt adapter
- Temperatuursensor
- Verbindingskabel voor aansluiting op TEN INNOVA of EDA
 

De UBT 3000 is modern van vormgeving, uiterst eenvoudig te bedienen en beschikt over geavanceerde technologie. In de UBT zijn twee technologieën gecombineerd namelijk de accu rimpelspanning en de motorvibratie technologie. De UBT 3000 bevat dus eigenlijk twee elektronische toerentellers in één nieuw, compact apparaat. Welke naar keuze geselecteerd kan worden.
 
Het gemeten toerental wordt weergegeven op het geïntegreerde LCD display. De toerentaladapter kan dus stand-alone het toerental meten en presenteren. Echter als u de UBT gebruikt in combinatie met de TEN emissieapparatuur wordt het toerental ook via de verbindingskabel doorgestuurd naar uw tester, de INNOVA of EDA.  
 
 
 
De UBT beschikt over twee membraamtoetsen. Hiermee kunt u de UBT besturen, eenvoudig en snel. Eén toets om de meetmodus te selecteren (rimpelspanning of vibratiesensor) en één voor het instellen van het cilinderaantal.
 
Naast toerental is er ook de mogelijkheid om motortemparatuur te meten met de meegeleverde sonde. Als u de UBT stand-alone inzet kunt u hier gebruik van maken.
Vraag informatie aan                                                       Download leaflet