De TEN EDA 2 is één van de meest geavanceerde roetmeter voor dieselvoertuigen, deze tester is geschikt voor zowel personenwagens als bedrijfswagens. De tester maakt gebruik van de allernieuwste "volledig digitale” technologie deze zorgt ervoor dat de EDA 2 het gemeten roetgehalte snel en nauwkeurig weergeeft.

De EDA 2 is een high performance diesel analysator voorzien van de allernieuwste digitale technologie voor een snelle en nauwkeurige meting van de emissie van de dieselvoertuigen. Goedgekeurd door het Nederland meetinstituut. De TEN EDA2 kan gemakkelijk worden aangesloten op alle TEN INNOVA multigastesters. Het unieke ontwerp en de robuuste constructie van deze meetcel zorgen er voor dat deze feitelijk onderhoudsvrij is.

Met de bewezen betrouwbaarheid en het gebruiksvriendelijke menu is deze tester een goede investering voor de toekomst.

Met een uitgebreid overzicht van de beschikbare parameter kunt u eenvoudig de volgende tests uitvoeren:

  1. De officiële APK emissie test
  2. Standaard meeting
De TEN EDA roetmeters maken gebruik van het gedeelde flow principe, dit betekend dan slechts een deel van de uitlaatgassen door de rookkamer wordt geleid. Vergeleken met de full-flow analyse betekend dit dat we in staat waren een compact ontwerp te ontwikkelen.
 
Om de grootste nauwkeurigheid te behalen is de tester uitgerust met een krachtige zelfregulerend verwarmingssysteem die ervoor zorgt dat de rookkamer constant op 100 ° C afgeregeld is, dit voorkomt condensatie in de meetcel.
 
Standaard kenmerken:
  - Snel en nauwkeurig meten
  - Test personenauto's  en bedrijfswagens
  - Hoge kwaliteit, aluminium roetcel
  - Vrijwel onderhoudsvrij
  - Snelle opwarm procudure
  - Automatische nul & wekelijkse ijking
 
 
EDA 2 Roetmeter
Vraag informatie aan