De Innova 2800 is een nieuwe uitlaatgas tester uitgerust met de modernste digitale technologie en is ontworpen om aan de hoogste technische eisen van morgen te voldoen. De krachtige pentium processor, gecombineerd met de volledig digitale infrarood gasmeting technologie geeft een snelle en accurate diagnose van het uitlaatgas van een voertuig. Samen met de hoge resolutie TFT-monitor, qwerty toetsenbord en de A4 kleurenprinter is de INNOVA 2800 de meest gebruiksvriendelijke tester voor de officiële uitlaatgascontrole en foutdiagnose van vandaag.

De INNOVA 2800 is standaard uitgerust met testmogelijkheden als toerentalopnemer, olietemperatuursonde voor een complete en uitgebreide diagnose van het uitlaatgas van auto's op benzine, LPG en aardgas (CNG). De eenvoudige menugestuurde software en mooie presentatie zijn enkele van de vele unieke kenmerken van dit multigas diagnose station, waardoor er gemakkelijk en snel een uitlaatgastest doorgevoerd kan worden. Met de optioneel verkrijgbare EDA2 roetmeetcel is het diagnosticeren van dieselvoertuigen ook mogelijk.

De INNOVA 2800 is volledig goedgekeurd volgens de internationaal erkende O.I.M.L. klasse 0 R99 en heeft diverse aanbevelingen van automobielfabrikanten. Van conventionele auto's tot de meest geavanceerde voertuigen, de INNOVA 2800 is de absolute top op het gebied van uitlaatgasdiagnose. 

Specificaties:
 
Power supply                    
230 Volt AC
Frequency
50 Hz
Max Power
60 W
Display
TFT-Scherm
Printer
A4 printer
Gewicht
45 kg
 
 
 
 
CO
0-10 vol. %
CO2
0-20 vol. %
HC
0-10.000 vol. ppm
O2
0-25 vol. %
NOx (optional)
0-5000 vol. ppm
Lambda
0.5-9.99
Oil temperature
0-150 ºC
RPM
300 – 10000 1/min
Vraag informatie aan
Opties:
De INNOVA 2800 is eenvoudig uit te breiden met de EDA2. Hierdoor kunt u ook een uitlaatgasdiagnose bij dieselmotoren doorvoeren. Het unieke ontwerp en de robuuste constructie van deze meetcel zorgen ervoor dat deze feitelijk onderhoudsvrij is.
 
EDA 2 Roetmeter
Een "nulemissie” systeem ontworpen om nauwkeurige dieselmetingen uit te voeren in de werkplaats, zonder vervuilende uitlaatgassen in de werkplaats.
         
NER Nul-emissieunit
Universele motor diagnose tool welke eenvoudig aangesloten kan worden op de INNOVA 2800. Het bied de gebruiker de mogelijkheid om snel foutcodes uit te lezen van de meest moderne auto's.
 
     
TEN Scan diagnose interface   
De UBT 1000 is een RPM opnemer ontwikkeld voor zowel benzine als dieselvoertuigen,
die het toerental signaal meet via de rimpelspanning van de accu en berekend aan de
hand van deze gegevens het toerental.
 
       
UBT 1000 Toerental adapter
De CobraScan is een EOBD adapter die eenvoudig en snel het motortoerental, olietemperatuur en de emissie gerelateerde foutcodes van het voertuig weergeeft op de INNOVA 2800 multigastester.
       
Cobra Scan EOBD scantool

 
 
 
  
Vraag informatie aan