De INNOVA 500 is een veelzijdige "multigas” analyser die voldoet aan de hoogste technische eisen van dit moment. Door gebruik te maken van de allerlaatste multi-microprocessor technologie is de INNOVA 500 een krachtig analyse systeem dat snel en zeer nauwkeurig alle relevante componenten van het uitlaatgas analyseert. De INNOVA 500 is uitgerust met een moderne volledig digitale meetcel, werkend volgens het "Non Dispersive Infra-Red” principe.
 
Om een volledige diagnose uit te kunnen voeren is de INNOVA 500 uitgerust met test mogelijkheden als een olietemperatuur sonde en een toerentalopnemer. Door de directe LED uitlezing is de INNOVA 500 erg gemakkelijk te bedienen. Daardoor kunnen de testresultaten eenvoudig geanalyseerd worden. De INNOVA 500 kan alle types auto's testen, met of zonder katalysator of ultra moderne voertuigen met hightech motormanagement systemen.
Ook is er een keuzemogelijkheid om auto's op LPG of aardgas te diagnosticeren.
 
De INNOVA 500 is volledig goedgekeurd volgens de internationaal geldende normen, inclusief de O.I.M.L. klasse 0 R99 specificaties. De INNOVA 500 is een tester waarop u kunt vertrouwen. Waarschijnlijk is het de makkelijkste en meest veelzijdige uitlaatgastester op de markt.

 

Specificaties:
 
Power supply                    
230 Volt AC
Frequency
50 Hz
Max Power
70 W
Display
7 segment LED
Printer
Thermisch
Gewicht
10 kg
 
 
 
 
CO
0-10 vol. %
CO2
0-20 vol. %
HC
0-10.000 vol. ppm
O2
0-25 vol. %
NOx (optional)
0-5000 vol. ppm
Lambda
0.5-4.0
Oil temperature
0-150 ºC
RPM
300 – 10000 1/min

 

Vraag informatie aan
Opties:
De INNOVA 500 is eenvoudig uit te breiden met de EDA2. Hierdoor kunt u ook een uitlaatgasdiagnose bij dieselmotoren doorvoeren. Het unieke ontwerp en de robuuste constructie van deze meetcel zorgen ervoor dat deze feitelijk onderhoudsvrij is.
 
EDA 2 Roetmeter
Een "nulemissie” systeem ontworpen om nauwkeurige dieselmetingen uit te voeren in de werkplaats, zonder vervuilende uitlaatgassen in de werkplaats.
         
NER Nul-emissieunit
Onderwagen voorzien van zwenkwielen en kabelrek voor het ophangen van de olietemperatuur sonde, RPM kabels, enz.
 
             
Afbeelding invoegen
De UBT 3000 is een RPM opnemer ontwikkeld voor zowel benzine als dieselvoertuigen,
die het toerental signaal meet via een magneet door trilling van het motorblok of via de rimpelspanning van de accu en berekend aan de hand van deze gegevens het toerental.
       
Afbeelding invoegen
TUV goedgekeurde EOBD scantool welke gemakkelijk aan te sluiten is op de INNOVA 500.
       
EOBD Scan tool

 

 
 
 
 
Vraag informatie aan