Nieuws


Eerste deeltjesteller afgeleverd - donderdag 11 februari 2021

ANDRIESSEN INSTALLEERT EERSTE TEN-DEELTJESTELLER

Technisch Bureau Andriessen uit Baambrugge heeft de eerste TEN AEM-deeltjesteller uitgeleverd en geïnstalleerd bij autobedrijf Ton de Wit uit Oostzaan.

Autobedrijf Ton de Wit is al jaren gebruiker van TEN-apparatuur. Ton de Wit: "Sinds bekend werd dat de deeltjesteller geïntroduceerd zou worden binnen de Nederlandse apk voor Euro 5- en 6-dieselvoertuigen, waren wij er snel bij. We waren de eerste die er bij TBA een bestelde en nu dus de eerste die er een geleverd krijgt.”

Goedgekeurd

De TEN AEM is volledig in eigen beheer ontwikkeld en goedgekeurd door het NMi. Directeur Patrick Andriessen: "Als onderneming zijn we flexibel om nieuwe wetgeving te implementeren en onze apparatuur daarop te ontwikkelen of aan te passen. We luisteren hierbij uiteraard ook naar de wensen van onze klanten. Onze klanten hebben tijdens het ontwikkelingsproces aangegeven dat bijvoorbeeld een ingebouwde printer van toegevoegde waarde is, meetresultaten kunnen dan uitgeprint worden voor de auto eigenaar. Dit soort informatie maakt de deeltjesteller in gebruik alleen maar vriendelijker en is van levensbelang voor ons bedrijf.”

Op 1 juli 2022 moet elk apk-station dat diesels apk wil keuren beschikken over een deeltjesteller. Voor Technisch Bureau Andriessen is dat geen punt. Patrick Andriessen: "Productie van de AEM-deeltjesteller is inmiddels opgestart en zal in de komende maanden uitgebreid worden naar vierhonderd stuks per maand. Hiermee denken wij over voldoende capaciteit te beschikken om onze klanten voor 1 juli 2022 te voorzien van een deeltjesteller.”

Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen 
Bron:https://aftersalesmagazine.nl/werkplaats/andriessen-installeert-eerste-ten-deeltjesteller


Terug naar de vorige pagina >