Nieuws


AEM Deeltjesteller - vrijdag 3 juli 2020

TEN AEM deeltjesteller gecertificeerd door het NMi.
TEN Automotive Equipment is trots te mogen melden dat haar deeltjesteller, de TEN AEM, als eerste deeltjesteller in Nederland officieel is NMI gecertificeerd volgens de nieuwe NPTI richtlijnen.

De TEN AEM is ontworpen om aan de nieuwe richtlijnen van de NPTI te voldoen, gebruik makend van het DC meetprincipe. De hoge kwaliteit componenten maken de tester robuust en betrouwbaar. Samen met het display, toetsenpaneel en geïntegreerde printer, biedt de deeltjesteller van TEN maximale flexibiliteit voor de gebruiker.

De TEN AEM zal als standalone tester geleverd gaan worden, maar is standaard voorzien van RS232, USB en Bluetooth. Hiermee kan de tester indien noodzakelijk in de toekomst verbonden worden met een PC.

TEN Automotive Equipment ontwikkeld en produceert uitlaatgas emissie apparatuur sinds 1985. Als onderdeel van de Andriessen Groep, waar TBA Nederland BV ook toe behoort, ontzorgen wij de garagehouder van A tot Z op het gebied van APK meetapparatuur. Van ontwikkeling tot en met de service, alles onder 1 dak!

De nieuwe folder van de TEN AEM deeltjesteller kunt u vinden op onze website.
                            Afbeelding invoegen


Terug naar de vorige pagina >