Nieuws


Introductie nieuwe airco units - maandag 28 april 2014


TBA introduceert nieuwe Airco machines!

Technisch Bureau Andriessen BV uit Baambrugge introduceert een 5-tal nieuwe airco service units en complementeert daarmee haar leveringspakket. Naast de bestaande R134a units, is er nu ook een ruime keuze aan R1234yf modellen.

Sinds 1996 heeft TBA diverse aircoservice units in haar leveringspakket en mag met recht een airco specialist genoemd worden. Naast airco service apparatuur verzorgd TBA ook de bijbehorende trainingen, service en verbruiksonderdelen.

Waar tot voorkort enkel de R134a modellen geleverd konden worden, is het leveringspakket nu uitgebreid met verschillende R1234yf modellen. Hierbij heeft men de mogelijkheid te kiezen uit een half automaat of een vol automaat, voor optimaal gebruiksgemak.

De R1234yf modellen bevinden zich op technisch vlak aan de bovenkant van de markt en zijn van alle gemakken voorzien. Zo voldoen alle machines aan de internationale standaarden en beschikken ze over de mogelijkheid om het programma volledig automatisch of stap voor stap uit te voeren, een geïntegreerde database, een speciaal hybride programma en een spoelprogramma.

Naast de genoemde R1234yf modellen heeft TBA ook een nieuw basis model voor het R134a gas toegevoegd aan haar leveringsprogramma. Deze keuze is bewust gemaakt om de onderkant van de markt te bedienen, aldus Harry Regterschot, product manager airco service.

TBA biedt naast de aanschaf van de aircoservice units, ook de mogelijkheid deze te leasen. Prijzen beginnen vanaf € 59,- per maand op basis van Financial leasing voor een periode van 60 maanden. Meer informatie treft u aan op www.tba-ten.nl of telefonisch contact op met 0294-284428.

 

Terug naar de vorige pagina >