Nieuws


Nieuwe software voor TEN PTL5002 Platenbank - maandag 6 mei 2013

Versie 2.0
 
Om de PTL 5002 nog gebruiksvriendelijker te maken is er een nieuwe software versie ontwikkeld die is uitgerust met een aantal handige functies. Eén van de functies is de gewichtsindicatie. Om te voorkomen dat, bij met name lichte auto's, geen remtest kan worden uitgevoerd door het geringe gewicht aan de achterzijde, de vernieuwde PTL software lost dit op door een gewichtscategorie in te voeren (laag/normaal/hoog).

Naast het uitvoeren van de handmatige meting, biedt de PTL ook de mogelijkheid om een volledig automatische meting uit te voeren, zo worden automatisch alleremkrachten opgeslagen en na het invoeren van het voertuiggewicht zal de remvertraging getoond worden op het display. Tevens is de PTL voorzien van een kruipdetectie die ontworpen is om de meting vloeiend te laten verlopen bij voertuigen met een automatische versnellingsbak.

De rolweerstandtest is ook nieuw in de software en is bedoeld om problemen met voertuigen te diagnosticeren. Zo blijven tijdens deze test de maximaal gemeten waarden op het LED-display staan om eventuele aanlopende remmen op te kunnen sporen.
 
 


Terug naar de vorige pagina >