Nieuws



Bekijk hier het nieuws van TBA-TEN

door RAI Vereniging 07 nov., 2023
Patrick Andriessen is benoemd tot nieuwe sectievoorzitter Equipment van RAI Vereniging. Hij volgt in deze functie Bernard de Graaf op die het voorzitterschap de afgelopen 11 jaar vervulde. Martijn van Eikenhorst, manager van sectie Equipment is vol lof over de benoeming van Patrick. “Ik heb het volste vertrouwen erin dat Patrick een goede bijdrage kan leveren in het realiseren van de sectiedoelen en het behartigen van collectieve belangen van de industrie.”
door Into Business De Venen 29 jun., 2022
Voor Patrick Andriessen en zijn team van TBA- TEN wordt 2022 het jaar met de beste omzet ooit. Hun zelfontwikkelde ‘deeltjesteller’ voor het meten van fijnstof uit de nieuwste dieselmotoren is een gigantisch succes. Ze zijn niet aan te slepen. Maar, dat succes kent een keerzijde. Want, waar koop je materialen die niet te krijgen zijn? En welk personeel zet de instrumenten in elkaar? Patrick Andriessen heeft er soms slapeloze nachten van… 
door Emil Peeters 11 feb., 2021
Technisch Bureau Andriessen uit Baambrugge heeft de eerste TEN AEM-deeltjesteller uitgeleverd en geïnstalleerd bij autobedrijf Ton de Wit uit Oostzaan.
door RAI Vereniging 04 nov., 2020
TBA-TEN is verantwoordelijk voor de verkoop en service van o.a. APK-meetmiddelen, remmentesters en airco service stations.
Share by: